Travellin' Strawberries Konsert

Selv om de aller fleste av oss nok nikker gjenkjennende når man nevner The Julekalender og The Støvel Dance, er det likevel ikke alle som har vært så heldige at de har fått med seg en travellin strawberries konsert. Det er noe eget å få høre sangene vi husker fra den hysterisk morsomme TV-serien live. Ifølge Tore Johansen, som spilte både husfruen Gjertrud Sand og nissen Hansi, har bandet planer om å få til en juleturne igjen, og om det ikke blir i år, så bør du holde øynene åpne for neste år.

Ivar Gafseth, som vi kjenner fra rollene som Olaf Sand og nissen Gynter, har antydet at han etter noen år som pensjonist begynner å lengte tilbake til scenen.

travellin strawberries

The Julekalender

Adventskalenderen som tok Norge med storm.

travellin strawberries

Travellin' Strawberries

Historien om bandet og medlemmene

travellin strawberries

Bloggpostene

Aktuelle bloggposter om Travellin 'Strawberries.

En Travellin Strawberries Konsert for lukket lag?

Helt siden åttitallet har Ivar Gafseth vært en sentral del av teatermiljøet i Trondheim, og mange i miljøet savner å ha den gamle nissen på jobb, både på og bak scenen.

Det er heller ikke så lenge siden de hadde flere konserter for større bedrifter som hadde julebord, noe mange artister gjør ganske ofte uten at det offentliggjøres. Om du jobber i et slikt firma kan du tipse ledelsen, kanskje er du heldig og få se nissene live?

En fest med allsang og moro

En Travellin strawberries konsert er ikke noen høytidelig affære der man sitter og nipper til fin vin. Her ønsker man en skikkelig trøndersk feststemning, og det oppfordres til at publikum både skåler og synger med på de kjente og morsomme sangene.

Tilbakemeldingene fra de som har fått opplevd en konsert med Traveling Strawberries har vært gjennomgående positive. Flere av de som har fått dem som overraskelse på firmafesten har omtalt det som «årets opplevelse», og det hjelper på stemningen på kontoret om alle har fått være med å se norske legender spille og synge.

 

Lang erfaring på scenen

Bandet består av Tore Johansen, Ivar Gafseth og Erling Mylius, og disse tre har faktisk spilt og opptrådt sammen helt siden slutten av sekstitallet. De vant trøndersk mesterskap i rock i 1967, og de spilte deretter inn singelen «Tree of Love». Mange trøndere anser fortsatt denne som en av de aller beste låtene i norsk, og da særlig trøndersk musikkhistorie.

Selv om pensjonisttilværelsen er trivelig og avslappende, har Tore Johansen uttalt at det klør litt i fingrene, og selv om det kanskje ikke blir noen Travellin Strawberries Konsert i år, så skal du ikke ser bort i fra at The Julekalender får nok en reprise, og at de tre nissene legger ut på en ny turné.