Nåså – en skummel raring

Travelling Strawberries lagde den norske versjonen av den danske serien The Julekalender. Her treffer vi på de tre nissene som er på jakt etter nøkkelen for å trekke opp spilledåsen til gammel nisse. Når de er i Trøndelag starter utfordringene på rekke å rad, takket være Nåså.

Nåså

Nåså er en ganske skummel karakter som dukker opp i Trøndelag like etter at nissene har styrtet med flyet sitt. Dette er en skapning som kan minne om en type vampyr,

Som en vampyrlignende karakter så lever Nåså av å jakte ned nisser. Nissene var erkefiendene i alle år og er derfor alltid på jakt etter nisser når de kommer i nærheten

Den store kloke boka

I Travelling strawberries sin The Julekalender jakter Nåså’en på nissene blant annet for å få tak i den store kloke boka. Dette for å endelig kunne ta has på nissene en gang for alltid.

The julekalender er en historie om tre nisser som er på eventyr for å redde sin gamle nisse ved å finne nøkkelen som kan trekke opp spilledåsen som holder han i live.

En nåså sin utfordring

Nåså sniker seg rundt hele tiden og pønsker på hvordan han skal få tak i boka nissene har. På veien blir han kjent med Olaf og kona som ikke vet hva han er.