Konserter med Gjertrud?

Travellin' Strawberries

Det er ikke så lenge siden The Julekalender og Travelling Strawberries var på TV. Nå har karene rukket å bli over sytti år. De sier de fortsatt drømmer om en aldri så liten gjenforening på scenen. Blir Gjertrud og Olaf også med, spør vi bare.

Travelling strawberries – julens jordbær

Travelling strawberries har holdt sammen i mange år som gruppe. Fortsatt holder de koken, om enn mest på hver sine kanter. Allikevel ser de ikke bort ifra at de en dag vil gjenforenes på scenen. Vi håper på mange konserter i adventstiden og hva med en adventsturne før det er for sent?

Bob, bob og lystige sanger var hverdagen for mange i adventstiden i 1994 og i flere år fremover. Klassikeren gikk aldri av moten og fortsatt husker mange sangene fra album-slageren Songs from the Julekalender. Gi en trønder en dram og du vil bli overrasket over hvor mange refreng han plutselig kan.

Aldri av moten

Konserter og mer The Julekalender? Vi håper på et julemirakel og mer musikk live fra disse karene. De skryter av de holder seg godt til å være over sytti så vi har trua på at de vil bytte ut godstolen med en landsomfattende turne. Eller tre. De e Børre lækkert!