Den Store Klokeboken, nissenes viktigste bok

Den Store Klokeboken er boken nissene vokter med sine liv. Dette er boken som forteller historien deres og det er den som viser veien for å finne den gamle nøkkelen. Men i skyggene lurer Nåså, som også vil ha tak i boken og nøkkelen.

Den Store Klokeboken

Den Store Klokeboken har som sagt historien til nissene, men den er også full av visdom som nissene trenger på sin vei. Det er denne de vender seg til når ting ser vanskelig ut.

I jakten på den gamle nøkkelen som skal redde gammel nissen, bruker nissene Den Store Klokeboken. Uten denne ville de vært fortapt og uten råd til å løse utfordringene de står ovenfor.

En nåså til besvær

I skyggene lurer Nåså. Han pønsker og planlegger hvordan han skal få slått kloen i boken. For på den måten så vet han at han vil være et steg nærmere å utslette nissene og gammel nissen.

Denne serien var originalt dansk. Travelling strawberries var de som fikk oppgaven med å lage den norske versjonen. Dette tok de på strak arm, og skapte den serien som i dag er blitt en kult klassiker.

En serie som fortsatt går

Den Store Klokeboken og The Julekalender er serien som fortsetter å gå på tv. For mange er nettopp The Julekalender blitt et krav for å kunne feire julen inn. Derfor er det til glede for mange når den dukker opp på skjermen igjen.